010 BIKE EXPERIENCE

010 BIKE EXPERIENCE

Fietsen in Rotterdam en omgeving. Je beleving begint bij 010 SPORTS

 Vanuit de binnenstad van Rotterdam ben je op de fiets al snel in mooie gebieden en kun je mooie tochten maken zoals langs de Rotte, naar het strand bij Hoek van Holland, naar de Zuid Hollandse eilanden of door het Groene Hart. Vanaf onze locatie aan de Zevenhuizerplas gaan we je deze tochten laten ervaren.

Trainingen/Clinics

 In onze trainingen gaan we gezellig fietsen op mooie plekken in de regio Rotterdam en in de clinics richten we ons op specifieke fiets technieken.

Fietstochten & Evenementen

Momenteel hebben wij nog geen fietsevenementen.
Meer informatie volgt

Toch liever zwemmen, watersporten of hardlopen?

010 SWIM EXPERIENCE

010 WATERSPORTS

010 run EXPERIENCE

Elk evenement is een unieke ervaring. Het enthousiasme van de deelnemers, het enthousiasme van de begeleiding. Alles maakt het tot een unieke dag. Los van het feit dat het genieten is, krijg je ook alles wat je nodig hebt en nog wel meer. Een dag als vrijwilliger is een dag om nooit te vegeten. Tot de volgende keer, toppers!
Mark Verkerk

Een dag als vrijwilliger is een dag om nooit te vegeten. Tot de volgende keer, toppers! Elk evenement is een unieke ervaring. Het enthousiasme van de deelnemers, het enthousiasme van de begeleiding. Alles maakt het tot een unieke dag. Los van het feit dat het genieten is, krijg je ook alles wat je nodig hebt en nog wel meer.
Jeroen Addicks