010 RUN EXPERIENCE

010 RUN EXPERIENCE

Hardlopen in Rotterdam en omgeving. Je beleving begint bij 010 SPORTS.

Vanaf onze locatie bij Lake 7 kun je vele richtingen op voor een heel mooi rondje hardlopen. Het Hoge Bergse bos ligt op korte afstand, maar vooral langs de Rotte is het fijn hardlopen. Richting de binnenstad van Rotterdam, richting Hillegersberg of richting het Rottemeren gebied. In onze looptrainingen willen we je dat graag laten ervaren.

 

Trainingen/Clinics

In onze trainingen gaan we gezellig hardlopen op mooie plekken in de regio Rotterdam en in de clinics richten we ons op specifieke hardloop technieken.

Evenementen

Momenteel hebben wij nog geen hardloopevenementen.
Meer informatie volgt.

Toch liever zwemmen, fietsen of watersport?

010 SWIM EXPERIENCE

 

010 BIKE EXPERIENCE

010 WATER SPORTS

010 SPORTS MEMBER

Elk evenement is een unieke ervaring. Het enthousiasme van de deelnemers, het enthousiasme van de begeleiding. Alles maakt het tot een unieke dag. Los van het feit dat het genieten is, krijg je ook alles wat je nodig hebt en nog wel meer. Een dag als vrijwilliger is een dag om nooit te vegeten. Tot de volgende keer, toppers!
Mark Verkerk

Een dag als vrijwilliger is een dag om nooit te vegeten. Tot de volgende keer, toppers! Elk evenement is een unieke ervaring. Het enthousiasme van de deelnemers, het enthousiasme van de begeleiding. Alles maakt het tot een unieke dag. Los van het feit dat het genieten is, krijg je ook alles wat je nodig hebt en nog wel meer.
Jeroen Addicks