010 SWIM EXPERIENCE

010 SWIM EXPERIENCE

Zwemmen in Rotterdam. Je beleving begint bij 010 SPORTS.

Genieten van het mooie Rotterdam en omgeving vanuit het water? Dat kan. Wij weten de juiste plekken. Om samen te gaan  trainen zoeken we mooie plekken op in de regio Rotterdam, vooral in de rivier de Rotte en in de Zevenhuizerplas.

Strijden tegen honderden deelnemers of zwemmen voor het goede doel? Wij dagen je uit om te ervaren hoe het is om te zwemmen in buitenwater op verschillende mooie Rotterdams locaties.

Trainingen/Clinics

Zwemmen in buitenwater is heel wat anders dan in een zwembad. Het is een heel andere belevenis. Wij helpen je graag met ervaren hoe het is om in buitenwater te zwemmen.

In onze trainingen gaan we gezellig zwemmen op mooie plekken in de regio Rotterdam en in de clinics richten we ons op specifieke open water technieken.

Evenementen

Onze zwemtochten zijn al jaren ware belevenissen en zwemfeestjes. In 2020 zoeken we weer mooie Rotterdamse locaties op om jullie te laten ervaren hoe het is om daar te zwemmen.

Zwem jij met ons mee door het Maritiem District of in de Zevenhuizerplas? Schrijf je dan nu in en Be Part Of The Energy.

Lange afstand zwemtochten

Op zoek naar een lange zwem uitdaging? In training voor de IJsselmeeroversteek of zelfs voor een Kanaaloversteek?

Wij nemen we je mee op een zwemavontuur en bieden je de mogelijkheid om een lange afstand zwemtocht te zwemmen. Wij begeleiden je vanaf een boot. Je zwemt alleen of in estafette.

Toch liever fietsen, hardlopen of watersporten?

010 BIKE EXPERIENCE

010 run EXPERIENCE

010 WATER SPORTS

 

010 SPORTS LIDMAATSCHAP

Elk evenement is een unieke ervaring. Het enthousiasme van de deelnemers, het enthousiasme van de begeleiding. Alles maakt het tot een unieke dag. Een mooi zwemparcours door de Rotte, of een oversteek Zevenhuizenplas. Bij 010Sports zorgen ze dat elk event een must is om mee te doen. Ik ben er weer bij dit jaar!
Mark Verkerk

Ontzettend gaaf om Rotterdam eens vanuit het water te bekijken. Dankzij 010Sport heb ik gezwommen op plekken waar je normaal nooit kan zwemmen. 010Sports zorgt voor deze unieke locaties met goede begeleiding en maakt er elke keer een feestje van. Ik kijk weer uit naar de nieuwe evenementen!

Jeroen Addicks