AANMELDEN VRIJWILLIGER SCHOONMAAK

Meld  je om te helpen bij de Schoonmaak Haagseveer!

010 Sports wil mensen kennis laten maken met mooie zwemlocaties in Rotterdam door op deze plekken leuke evenementen te organiseren. Dit kan natuurlijk niet zonder schoon zwemwater. Het is ons er daarom ook aangelegen ervoor te zorgen dat het zwemwater in Rotterdam schoon is en blijft.

Om te zorgen dat het zwemwater van het Haagseveer nog schoner wordt, en tevens schoon genoeg en opgeruimd en veilig is voor de Haagseveer Cup op zondag 2 juni 2019, houden we een grote schoonmaakactie waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Draag jij ook graag je steentje bij aan de kwaliteit van het zwemwater het Haagseveer? Dan ben je op zaterdag 1 juni 2019 van harte welkom voor de schoonmaak van het Haagseveer.

Om 11:00 uur zullen we starten met het opruimen en gaan met elkaar zoveel mogelijk bodemvuil en zwerfafval opruimen.

Voor deze schoonmaakactie gaan we de samenwerking aan met Rescue Medics en Maidiving waarin laatstgenoemde partij de onderwaterwereld voor zijn verantwoording neemt.

Als het werk gedaan is, verzamelen we weer. Dan zullen de schoonmaakhelden van de onderwaterwereld samenkomen met de mensen van de boven-water-wereld en na een groepsfoto zullen we afsluiten met een drankje en een hapje.

We hopen je te zien!

Geslacht

14 + 11 =

Als de schoonmaak klus is geklaard zorgen wij voor wat te eten en te drinken.