Pak een kayak

 

Sportief en relaxt

Genieten van de omgeving vanaf het water of lekker trainen op de Zevenhuizerplas.

Kayakken is één van de meest relaxte manieren van recreëren op het water. Ga op ontdekkingstocht in de natuur of aanschouw de drukke stad vanaf het rustige water.

Ga op avontuur met een kayak!

Ons verhuurpunt bij ACTIVITEITEN EILAND LAKE7 aan de Zevenhuizerplas ligt op korte afstand van de Rotte, zodat je daar een mooie tocht kunt maken richting Rotterdam of naar het buitengebied. Of peddel in de Zevenhuizerplas en maak serieuze kilometers!

Bij ons kun je één persoons sit on top kayaks huren.

Sportieve uitjes op maat

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Wij bedenken een passende mix van sport, plezier en avontuur! Informeer naar de mogelijkheden.

Als je lid bent, kun je gratis gebruik maken van onze kayaks aansluitend na een training. Op andere momenten is de kayak voor jou gratis, als je gezellig komt kayakken met een gezelschap van minimaal drie personen die geen lid zijn van 010 Sports.

Huur een kayak

KOSTEN
– eerste uur €10,- per kayak
– elk volgend uur €7,50 per kayak
– gehele dag €35,- per kayak
– trailer met acht kayaks, per dag €250

De huurprijs is inclusief een zwemvest en een peddel. 

Optie:
Waterdichte tas € 5,- p.p
Rugsteun standaard € 5,- per kayak
Ideaal voor lange kajaktochten.

Onze Bilbao-kajak’s zijn stijve eenpersoonskajak’s die perfect zijn voor korte tochten op een meer of rivier, zelfs op zee als je binnen 300 meter van de kust blijft.

LOCATIE
Lake 7, Strandweg 23

2761 DM, Zevenhuizen

Bij de huur van materialen dient u zich te legitimeren en is het verplicht een borgsom achter te laten van € 30 ,- per kajak.

Huurvoorwaarden:

  • Deelname aan lessen en verhuur is geheel op eigen risico.
  • Wij vragen een borg van €30,- per kayak en je dient een geldig legitimatie bewijs te overleggen. Zonder geldig legitimatie bewijs kunnen wij helaas geen materiaal meegeven.
  • Een zwemdiploma is aanbevolen. T/m 13 jaar is begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) verplicht. Tot 16 jaar is toestemming van een volwassene nodig. Lessen en activiteiten onder begeleiding van een instructeur zijn toegankelijk vanaf 8 jaar.
  • Wij zijn erg zuinig op ons materiaal en gaan er vanuit dat jij dat ook bent. Graag vragen we je de materialen na verhuur weer compleet en schoon in te leveren. Eventueel kapotte of verloren onderdelen ( bijv. de peddel) dienen te worden vergoed.

 

  • Je huurt de kayak voor een bepaalde tijd. Ben je meer dan 10 minuten te laat voor de afgesproken tijd, dan zijn wij genoodzaakt extra huurkosten in rekening te brengen.
  • Mocht je geblesseerd zijn of andere fysieke klachten hebben, laat het ons weten. Op die manier kunnen wij je op de juiste manier adviseren over het kayakken.
  • Voor gebruik van de kayak dien je een aansprakelijkheidsformulier in te vullen. Dit dient voor onze veiligheid, maar ook voor die van jezelf.

* 010 Sports is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens. Deze worden verwerkt zoals aangegeven in de privacyverklaring die aansluit bij de huidige AVG-wetgeving.

Kom altijd 15 minuten voor de afgesproken tijd de kayak ophalen. Het is zonde als de administratie tijd ten kosten gaat van de kayak tijd.