LEZING WINTERZWEMMEN

DOOR EWOUT STAARTJES

U kunt niet meer inschrijven voor dit evenement

Lezing Winterzwemmen

 

Afgelopen november hebben wij in het Zwarte Plasje voor de tweede keer Winterzwemmen 010 georganiseerd.  In onderstaand filmpje geeft een deelneemster duidelijk aan dat zwemmen in koud water gunstige gezondheidseffecten heeft op haar ziekte MS.

Om meer te weten te komen over deze gezondheidseffecten nodigen wij jullie uit voor een gratis  presentatie die georganiseerd wordt door triathleet en instructeur  Sander Eggenhuizen van Walrus Club Rotterdam. Deze lezing gaat over de gezondheidseffecten van een koude bad in 1 minuut. Ewout Staartjes, expert in Nederland en ervaringsdeskundige van deze Russische methode, zal in deze lezing uitleggen hoe dit mogelijk is.

Winterzwemmen heeft Ewout Staartjes genezen van een hardnekkige aandoening waar de reguliere gezondheid geen antwoord op had. Diep onder de indruk van zijn genezing heeft Ewout vele malen Rusland bezocht om alles te leren over de werking van ijswater op ons lichaam.

AANMELDEN

KOSTEN

Toegang is gratis!

DATUM & TIJDSTIP

Woensdag 13 februari 20:00 – 21:00 uur.

Clubhuis CAV Energie, 
Dierensteinweg 10, 2991 XJ Barendrecht

SwimRun 010

Samen met Lake 7 organiseren we een SwimRun in en rond een van de mooiste buitenwater zwemlocaties van Nederland, de Zevenhuizerplas.

Samen met je maatje in duo lopen en zwemmen over totaal afstanden van 6 km hardlopen en 2 km zwemmen.

19 mei 2019

https://www.010sports.nl/haagseveer-zwemplezier/Schoonmaak Haagseveer

Helpende handen gezocht.
Ter voorbereiding op ons zwemfeest in het Haagseveer gaan we opruimen op zaterdag 1 juni.

Help jij mee om het drijfvuil te verwijderen of met een snorkelsetje gezonken plastic van de bodem vissen. 

1 juni 2019

Haagseveer Zwemplezier

In maart 2019 wordt de waterinlaat bij de Leuvekolk heropend en daardoor verbetert de waterkwaliteit van de binnenstedelijke Rotte nog veel meer.

Om dat te vieren organiseren wij in het Haagseveer waterpolo demonstraties en banen zwemmen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kayakken, suppen of te loungen op onze lounge eilanden.

 

2 juni 2019