Chillen op het water

 

Genieten op een unieke loungeplek!

Wat is er fijner dan met een groep vrienden op het water luieren in de zon? Onze lounge eilanden zijn drijvende pontons waarop je kunt chillen en vanaf kunt springen voor een verkoelende duik. Ze liggen in een beschut plekje op de Zevenhuizerplas. Een mooie omgeving waar je kunt genieten van de natuur, op fietsafstand van de stad. Onze lounge eilanden zijn geschikt voor acht personen.

Drankje erbij?
Van chillen krijg je natuurlijk trek! Zin in een lekker ijsje of een koud biertje? Bij de bar van BEACHCLUB LAKE7 kun je terecht voor alle soorten consumpties. Alcoholische drankjes worden uiteraard uitsluitend geschonken aan personen met een minimumleeftijd van 18 jaar.

Leden krijgen 10% korting op de huur van een lounge eiland.

Huur een lounge eiland

KOSTEN
– eerste uur € 30,- per eiland, max. acht personen
– elk volgend uur € 20,- per eiland, max. acht personen
– gehele dag € 150,- per eiland, max. acht personen

Onze lounge eilanden drijven in de Zevenhuizerplas gestationeerd.

Extra informatie
Onze lounge eilanden kun je reserveren door een e-mail te sturen naar
contact@010sports.nl.
De lounge eilanden zijn zeven dagen per week beschikbaar van 10:00 tot 21:00 uur.

Sportieve uitjes op maat
Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Wij bedenken een passende mix van sport, plezier en avontuur! Informeer naar de mogelijkheden.

LOCATIE

Lake 7, Strandweg 23
2761 DM, Zevenhuizen

Bij de huur van materialen dient u zich te legitimeren en is het verplicht een borg achter te laten van €50,- per eiland.

Huurvoorwaarden:

  • Het huren van onze lounge eilanden is geheel op eigen risico.
  • Wij vragen een borg van €50,- per lounge eiland en je dient een geldig legitimatie bewijs te overleggen. Zonder geldig legitimatie bewijs kunnen wij helaas geen materiaal meegeven.
  • Minimale leeftijd voor het huren van een lounge eiland is 16 jaar.
  • Wij zijn erg zuinig op ons materiaal en gaan er vanuit dat jij dat ook bent. Bij het lek geraken van onze eilanden dienen de kosten om dit te repareren te worden vergoed.

 

  • Voor het huren van een lounge eiland dien je een aansprakelijkheidsformulier in te vullen. Dit dient voor onze veiligheid, maar ook voor die van jezelf.

* 010 Sports is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens. Deze worden verwerkt zoals aangegeven in de privacyverklaring die aansluit bij de huidige AVG-wetgeving.

Kom altijd 15 minuten voor de afgesproken tijd. Het is zonde als de administratie tijd ten kosten gaat van de huur tijd.