Volop sporten en relaxen

 

Sportief en relaxt

De nieuwste trend
Stand up Paddling (afkorting: suppen) is momenteel de snelst groeiende boardsport ter wereld.
Staand op een stabiele plank met behulp van een lange peddel, beweeg je jezelf makkelijk voort over het water. Op zee, over de plas of door stadsgrachten, suppen kan overal. Een fysieke uitdaging of een ontspannen middag, je kunt er je eigen draai aan geven.

Suppen op de Rotte!
Stabiel en makkelijk. Sup-boards zijn breder en dikker dan surfboards, waardoor ze enorm stabiel zijn. Ben je op zoek naar fysieke uitdaging of juist naar een ontspannen middag, dan is suppen de ideale activiteit. Door de vele mogelijkheden van het supboard heeft iedereen plezier. Je legt gemakkelijk lange afstanden af zonder er vanaf te vallen.

Ons verhuurpunt bij ACTIVITEIEN EILAND LAKE7 aan de Zevenhuizerplas ligt op korte afstand van de Rotte, zodat je daar een mooie tocht kunt maken richting Rotterdam of naar het buitengebied. Of peddel in de Zevenhuizerplas en maak serieuze kilometers!

Sportieve uitjes op maat

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Wij bedenken een passende mix van sport, plezier en avontuur! Informeer naar de mogelijkheden.

Als je lid bent, kun je gratis gebruik maken van onze SUPS aansluitend na een training. Op andere momenten is de SUP voor jou gratis, als je gezellig komt suppen met een gezelschap van minimaal drie personen die geen lid zijn van 010 Sports.

 

Huur een Sup

KOSTEN
– 1 uur €12,00* per sup
– 3 uur €32,00 per sup
– 1 dag €45,00 per sup
– 3 dagen €100,00 per sup
– 1 week €150,00 per sup
– 2 weken €250,00 per sup
– trailer met zes SUP’s, per dag €225,-

Groepsverhuur is ook mogelijk.
Wij kunnen de SUP’s ook afleveren op locatie, informeer naar de tarieven en mogelijkheden.

* Verhuur/sup: eerste uur is €12,00 daarna rekenen we €10,00/uur.

De huurprijs is inclusief een saferswimmer om je spullen in mee te nemen en een peddel.

LOCATIE

Lake 7, Strandweg 23
2761 DM, Zevenhuizen

Bij de huur van materialen is het verplicht een borg achter te laten. De borg bestaat uit het inleveren van een paspoort, id kaart, rijbewijs, bankpas of €100,- contant.

SwimRun 010

Samen met Lake 7 organiseren we een SwimRun in en rond een van de mooiste buitenwater zwemlocaties van Nederland, de Zevenhuizerplas.

Samen met je maatje in duo lopen en zwemmen over totaal afstanden van 6 km hardlopen en 2 km zwemmen.

19 mei 2019

Schoonmaak Haagseveer

Helpende handen gezocht.
Ter voorbereiding op ons zwemfeest in het Haagseveer gaan we opruimen op zaterdag 1 juni.

Help jij mee om het drijfvuil te verwijderen of met een snorkelsetje gezonken plastic van de bodem vissen. 

1 juni 2019

Haagseveer Cup

In maart 2019 wordt de waterinlaat bij de Leuvekolk heropend en daardoor verbetert de waterkwaliteit van de binnenstedelijke Rotte nog veel meer.

Om dat te vieren organiseren wij in het Haagseveer een zwemwedstrijd om de Haagseveer Cup, waterpolo demonstraties en vrij zwemmen. 

2 juni 2019