Volop sporten en relaxen

 

Sportief en relaxt

De nieuwste trend
Stand up Paddling (afkorting: suppen) is momenteel de snelst groeiende boardsport ter wereld.
Staand op een stabiele plank met behulp van een lange peddel, beweeg je jezelf makkelijk voort over het water. Op zee, over de plas of door stadsgrachten, suppen kan overal. Een fysieke uitdaging of een ontspannen middag, je kunt er je eigen draai aan geven.

Suppen op de Rotte!
Stabiel en makkelijk. Sup-boards zijn breder en dikker dan surfboards, waardoor ze enorm stabiel zijn. Ben je op zoek naar fysieke uitdaging of juist naar een ontspannen middag, dan is suppen de ideale activiteit. Door de vele mogelijkheden van het supboard heeft iedereen plezier. Je legt gemakkelijk lange afstanden af zonder er vanaf te vallen.

Ons verhuurpunt bij ACTIVITEIEN EILAND LAKE7 aan de Zevenhuizerplas ligt op korte afstand van de Rotte, zodat je daar een mooie tocht kunt maken richting Rotterdam of naar het buitengebied. Of peddel in de Zevenhuizerplas en maak serieuze kilometers!

Sportieve uitjes op maat

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Wij bedenken een passende mix van sport, plezier en avontuur! Informeer naar de mogelijkheden.

Als je lid bent, kun je gratis gebruik maken van onze SUPS aansluitend na een training. Op andere momenten is de SUP voor jou gratis, als je gezellig komt suppen met een gezelschap van minimaal drie personen die geen lid zijn van 010 Sports.

 

Huur een Sup

Opblaasbare Stand-Up-Paddle board

KOSTEN
– 1 uur €12,00* per sup
– 3 uur €32,00 per sup
– 1 dag €45,00 per sup
– 3 dagen €100,00 per sup
– 1 week €150,00 per sup
– 2 weken €250,00 per sup

BIG SUP  (NIEUW)!!!

KOSTEN
– 1 uur € 60,00
– 2 uur € 108,00
– 3 uur € 149,00
– halve dag, 4 uur € 178,00
– hele dag, 8 uur € 237,00
– begeleiding €35,- per uur
Borg BIG SUP €80,-

De Big SUP is opblaasbaar en per auto te vervoeren en kan met of zonder begeleiding gehuurd worden.

Groepsverhuur is ook mogelijk.
Wij kunnen de SUP’s ook afleveren op locatie, informeer naar de tarieven en mogelijkheden.

* Verhuur/sup: eerste uur is €12,00 daarna rekenen we €10,00/uur.

De huurprijs van onze sup’s is inclusief een tas, pomp, peddel en een board leash.

Optie:
Waterdichte tas € 5,- p.p
Elektrische pomp 12 volt € 15,-
Windsurf tuigage compleet met 5.5m2 zeil €10,- per uur – €45,- per dag.

LOCATIE

Lake 7, Strandweg 23
2761 DM, Zevenhuizen

Bij de huur van materialen dient u zich te legitimeren en is het verplicht een borgsom achter te laten.

 

NIEUW!!! BIG SUP, the mothership of all SUP’s!

Zoek je een nieuwe, unieke sensatie op het water? Dan is onze BIG SUP echt iets voor jullie! De BIG SUP is een Stand-Up-Paddle board waar je met acht vrienden tegelijkertijd op kunt suppen. Door goed samen te werken kan het avontuur op het water beginnen. Na een korte instructie, gaan jullie het water op. Een fantastische ervaring voor elke vrijgezellendag of elk ander groepsuitje! Maar zeker ook zeer geschikt in een programma op maat voor een bedrijfsuitje!

Voor een avontuur op de BIG SUP zijn we altijd afhankelijk van de weersomstandigheden. Maar jullie activiteit kan altijd doorgaan! Als het te hard waait voor de BIG SUP, gaan we kajakken.

 

Tijdsduur
Varierend


Prijs

€ 60,00 voor 1 uur
€ 108,00 voor 2 uur
€ 149,00 voor 3 uur
€ 178,00 halve dag 4 uur
€ 237,00 voor 1 dag
Begeleiding €35,- per uur
Borg BIG SUP €80,-

De Big SUP is opblaasbaar en per auto te vervoeren. De Mega SUP kan met of zonder begeleiding gehuurd worden.

Huurvoorwaarden:

  • Deelname aan lessen en verhuur is geheel op eigen risico.
  • Wij vragen een borg van €30,- per sup en je dient een geldig legitimatie bewijs te overleggen. Zonder geldig legitimatie bewijs kunnen wij helaas geen materiaal meegeven. Borg voor de BIG SUP is €80,-.
  • Minimum leeftijd is 12 jaar. T/m 13 jaar is begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) verplicht. Ook een zwemdiploma is verplicht. Tot 16 jaar is toestemming van een volwassene nodig.
  • Wij zijn erg zuinig op ons materiaal en gaan er vanuit dat jij dat ook bent. Graag vragen we je de materialen na verhuur weer compleet en schoon in te leveren. Eventueel kapotte of verloren onderdelen ( bijv. de peddel) dienen te worden vergoed.
  • Je huurt de sup voor een bepaalde tijd. Ben je meer dan 10 minuten te laat voor de afgesproken tijd, dan zijn wij genoodzaakt extra huurkosten in rekening te brengen.
  • Mocht je geblesseerd zijn of andere fysieke klachten hebben, laat het ons weten. Op die manier kunnen wij je op de juiste manier adviseren over het suppen.
  • Voor gebruik van de sup dien je een aansprakelijkheidsformulier in te vullen. Dit dient voor onze veiligheid, maar ook voor die van jezelf.

* 010 Sports is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens. Deze worden verwerkt zoals aangegeven in de privacyverklaring die aansluit bij de huidige AVG-wetgeving.

Kom altijd 15 minuten voor de afgesproken tijd de sup ophalen. Het is zonde als de administratie tijd ten kosten gaat van de sup tijd.