TRAININGEN / CLINICS

010 SWIM CLINICS

Zwemmen in Rotterdam en omgeving. Je beleving begint bij 010 Swim Experience.

Zwemmen in buitenwater is heel wat anders dan in een zwembad. Het is een heel andere belevenis. Wij laten je graag ervaren hoe het is om in buitenwater te zwemmen.

In onze trainingen gaan we gezellig zwemmen op mooie plekken in de regio Rotterdam en in de clinics richten we ons op specifieke open water technieken.

010 swim experience

Trainen in BUITENWATER

Zodra de watertemperatuur het toelaat gaan we gezellig trainen in buitenwater.

Samen in een groep is veel gezelliger, maar vooral ook veiliger. Wij beschikken over een locatie aan de Zevenhuizerplas waar we kunnen verzamelen en waar we met onze trainingen zwemmen. Met onze boeien leggen we een parcours uit om de trainingen uit te voeren, maar we kunnen ook wat langere afstanden in de plas zwemmen.

010 swim Experience

010 CITY SWIM CLINICS

Op  woensdagavonden 10, 17 en 24 juni organiseren we speciale zwemclinics in buitenwater om je goed voor te bereiden op de 010 City Swim.

De zwemclinics voor de 010 City Swim worden gegeven in de Zevenhuizerplas bij activiteiten eiland Lake 7.

 

Locatie: Beachclub7, Strandweg 23, 2761 DM Zevenhuizen
Kosten: € 5,-

010 swim experience

ZWEMMEN IN DE ROTTE

Om je goed voor te bereiden op een lange afstand zwemtocht gaan we speciale trainingen in buitenwater organiseren. Veilig en begeleid gezellig in een groep kilometers maken in de Rotte, waarbij je kennis maakt met vele mooi plekken langs deze mooie rivier. Wij zorgen voor begeleiding vanuit een meevarende boot.

Binnenkort volgt meer informatie over aanmelding, locaties en datums van deze trainingen.